این سایت انواع فایل های آموزشی متنی در زمینه های مختلف را با کیفیت بالا در اختیار کاربران قرار می دهد.

طرز تهیه املت گوجه فرنگی


در این بخش از ابزارِ دانش قصد داریم تا شما را با طرز تهیه املت گوجه فرنگی که یک غذای ساده و خوشمزه است آشنا کنیم که در هر جایی می توانید این غذا را درست کنید.

مطلب پیشنهادی : طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

 املت گوجه فرنگی

مواد لازم برای املت گوجه فرنگی

گوجه فرنگی نیم کیلوگرم

تخم مرغ 4 عدد

پیاز متوسط 2 عدد

زردچوبه یک چهارم قاشق مرباخوری

نمک به مقدار لازم

فلفل به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

 

منبع : طرز تهیه املت گوجه فرنگی

 

انتشار : ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸

طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ


 امروز در ابزارِ دانش قصد داریم با هم با طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ که یکی از انواع ساندویچ های ساده می باشد آشنا شده و خیلی راحت و سریع یک غذای خوشمزه درست کنیم.
ساندویچ تخم مرغ
موارد لازم برای ساندویچ تخم مرغ
تخم مرغ پخته ۴ عدد
سس سفید به دلخواه
جعفری خرد شده ۲ فنجان
گوجه فرنگی ۲ عدد
خیار شور ۳ عدد
نان ساندویچی ۴ عدد

انتشار : ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸

طرز تهیه کوکو سبزی


امروز در ابزارِ دانش قصد داریم تا با طرز تهیه کوکو سبزی خوشمزه آشنا شویم که یکی از انواع کوکوهایی است که طرفداران زیادی هم دارد و یکی از غذاهای ایرانی ساده و لذیذ می باشد.

 کوکو سبزی

مواد لازم برای کوکو سبزی

سبزی (تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز) 1 کیلوگرم

تخم مرغ 5 عدد

نمک به مقدار لازم

فلفل به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

زردچوبه نصف قاشق مرباخوری

 

منبع : طرز تهیه کوکو سبزی

 

انتشار : ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸

برچسب های مهم

طرز تهیه دلمه به


امروز در ابزارِ دانش قصد داریم تا شما را با طرز تهیه دلمه به آشنا کنیم که همان طور که می دانید دلمه ها یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی می باشد که انواع مختلفی هم دارد که در بخش های بعدی با همه آنها آشنا می شویم.

دلمه به

مواد لازم برای دلمه به

به درشت ۵ عدد

گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم

پیاز درشت ۲ عدد

برنج ۱ استکان

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری سر خالی

زعفران حل شده در آب ۲ قاشق غذاخوری

شکر ۱ قاشق غذاخری

آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

نمک به مقدار لازم

فلفل به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

 

منبع : طرز تهیه دلمه به

 

انتشار : ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸

برچسب های مهم

طرز تهیه پیتزا سوسیس


همان طور که می دانید پیتزا خیلی پرطرفدار و مورد علاقه ایرانیان است و امروز قصد داریم تا شما را با طرز تهیه پیتزا سوسیس آشنا کنیم که خیلی راحت می توانید آن را درست کنید و لذت ببرید.

پیتزا سوسیس

مواد لازم پیتزا سوسیس

خمیر پیتزا 4 عدد

سوسیس خرد شده 500 گرم

پیاز 1 عدد

پنیر پیتزا 1 بسته

گوجه فرنگی 3 عدد

جعفری و گشنیز خرد شده 4 قاشق غذاخوری

سس گوجه فرنگی به مقدار لازم

 

منبع : طرز تهیه پیتزا سوسیس

 

انتشار : ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

طرز تهیه خورش ریواس


امروز در ابزارِ دانش با یک خورش خوشمزه ایرانی که همان طرز تهیه خورش ریواس می باشد آشنا می شویم و از این به بعد می توانیم راحت تر و بهتر خورشت ریواس را درست کرده و از خوردن آن لذت ببریم.

 طرز تهیه خورش ریواس

مواد لازم برای خورش ریواس

ریواس پاک کرده نیم کیلوگرم

گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم

پیاز متوسط ۲ عدد

زعفران حل شده در آب به مقدار لازم

نمک و فلفل به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

 منبع : طرز تهیه خورش ریواس

انتشار : ۳۰ فروردین ۱۳۹۸

برچسب های مهم

طرز تهیه آبگوشت با آب انار


امروز قصد داریم تا با هم با طرز تهیه آبگوشت با آب انار را یاد بگیریم که یک نوع آبگوشت فوق العاده خوشمزه می باشد که از این به بعد می توانید آن را در خانه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

آبگوشت با آب انار

مواد لازم آبگوشت

گوشت سردست نیم کیلوگرم

پیاز متوسط ۲ عدد

نخود و لوبیا سفید ۱ فنجان

فلفل سبز ریز ۵ عدد

سیب زمینی استامبولی ۲۵۰ گرم

آب انار ۱ لیوان

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری

زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

 

منبع : طرز تهیه آبگوشت با آب انار

انتشار : ۲۸ فروردین ۱۳۹۸

معجون پیاز و ریشه زنجبیل


تاثیر اصلی معجون پیاز و ریشه زنجبیل خانگی ناشی از میزان بالای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات سم زدا و ضد التهاب آن است. خواص موجود در ترکیبات دیگر باعث می شود که اثرات سیر چند برابر شود. چون پیاز ، زنجبیل و زردچوبه نیز حاوی خواص ضد ویروسی هستند و قدرت دفاعی بدن را بالا می برند. معجون پیاز و زنجبیل همچنین باعث دفع مواد زائد جمع شده در ریه ها می شود.

 معجون پیاز و زنجبیل

مواد لازم برای معجون پیاز و زنجبیل

آب نیم لیتر

شکر ۲۰۰ گرم

پیاز نیم کیلوگرم

ریشه زنجبیل تازه ۱ تکه

زردچوبه ۱ قاشق چای خوری

سیر له شده ۳ حبه

 

منبع : معجون پیاز و ریشه زنجبیل

انتشار : ۲۷ فروردین ۱۳۹۸

برچسب های مهم

طرز تهیه سوپ اسفناج و گشنیز


 
امروز قصد داریم تا شما را با طرز تهیه سوپ اسفناج آشنا کنیم که یکی دیگر از انواع سوپ های خوشمزه ایرانی می باشد که پر از خاصیت می باشد. این سوپ به سوپ اسفناج و گشنیز هم معروف است که به خاطر استفاده از گشنیز هم می باشد.
طرز تهیه سوپ اسفناج
مطلب پیشنهادی : طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی
مواد لازم برای سوپ اسفناج
اسفناج پخته ۲ لیوان
گشنیز و جعفری و نعناع خرد شده ۱ لیوان
پیاز درشت ۱ عدد
آب مرغ ۴ لیوان
هویج متوسط ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل یک سوم قاشق چای خوری

انتشار : ۲۵ فروردین ۱۳۹۸

برچسب های مهم

طرز تهیه باسلق


 
همان طور که می دانید یکی از انواع شیرینی های پرطرفدار ایرانی همین باسلق می باشد که در اینجا می توانید با طرز تهیه باسلق آشنا شده و به راحتی در خانه و در کنار خانواده این شیرینی خوشمزه را درست کرده و از آن لذت ببرید.
طرز تهیه باسلق
مطلب پیشنهادی : طرز تهیه شیرینی لطیفه
مواد لازم برای باسلق
اول از هر چیزی باید مواد لازم برای درست کردن باسلق را آماده کنید که به شرح زیر هستند:
نشاسته ا لیوان
شکر ۲ لیوان
آب یک و یک دوم لیوان
گلاب ۱ استکان
کره ۱ قاشق چای خوری
پودر پسته ۱ قاشق غذاخوری
پودر نارگیل ۱ قاشق غذاخوری

انتشار : ۲۵ فروردین ۱۳۹۸

برچسب های مهم

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی


در اینجا و در سری سوپمی خواهیم با طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی آشنا شده تا بتوانیم این سوپ خوشمزه و لذیذ را در خانه و برای خانواده درست کنیم. پس خیلی سریع شروع به کار می کنیم.

 طرز تهیه سوپ گوجه

مواد لازم برای سوپ گوجه فرنگی

آب گوجه فرنگی 2 لیوان

آب مرغ 3 لیوان

آرد 4 قاشق غذا خوری

کره 50 گرم

نمک 1 قاشق چای خوری

فلفل نصف قاشق چای خوری

جعفری خرد شده 2 قاشق غذا خوری

خامه 4 قاشق غذا خوری

 ادامه مطلب در طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

انتشار : ۲۳ فروردین ۱۳۹۸

طرز تهیه سالاد الویه


در این بخش از ابزارِ دانش قصد داریم تا شما را با یک سالاد پرطرفدار و خوشمزه که به عنوان یک غذای کامل هم می توانید از آن استفاده کنید آشنا کنیم. پس هر چه سریع تر به سراغ طرز تهیه سالاد الویه می ریم.

 طرز تهیه الویه

مواد لازم برای سالاد الویه

سینه مرغ یک عدد

تخم مرغ سه عدد

سیب زمینی متوسط چهار عدد

نخود سبز نیم لیوان

خیار شور خرد شده یک لیوان

سس مایونز یک لیوان

نمک به مقدار لازم

روغن زیتون یا روغن مایع سه قاشق غذاخوری

منبع : طرز تهیه سالاد الویه

انتشار : ۲۰ فروردین ۱۳۹۸

برچسب های مهم

طرز تهیه بستنی آلبالو


امروز قصد داریم تا با هم با طرز تهیه بستنی آلبالو آشنا شویم که یک بستنی بسیار ساده و متفاوت است و خیلی با بستنی هایی که فکر می کنید تفاوت دارد.

 طرز تهیه بستنی آلبالو

مواد لازم برای بستنی آلبالویی

آب آلبالو 500 گرم

پودر قند 1 کیلوگرم

 

طرز تهیه بستنی آلبالو

ابتدا پودر قند را در آب می ریزیم و می جوشانیم تا مانند شربت قوام بیاید. سپس آب آلبالو را با آن مخلوط کرده و روی حرارت ملایم هی زنیم.

سپس مواد را کنار می گذاریم تا سرد شود. در آخر هم بستنی را در قالب بریزید و در جای خنک قرار دهید.

دیدید که طرز تهیه بستنی آلبالویی چقدر ساده و سریع درست شد و به مواد لازم خیلی کمی هم احتیاج داشت. حتما این نوع بستنی را هم امتحان کنید.

 منبع : طرز تهیه بستنی آلبالو

انتشار : ۱۶ فروردین ۱۳۹۸

طرز تهیه اشکنه


همان طور که می دانید اشکنه یک غذای پرطرفدار و ساده است که همین سادگی باعث شده که ما در هر زمانی و به سرعت بتوانید این غذا را درست کنیم و از آن لذت ببریم. حالا در اینجا طرز تهیه اشکنه را به صورت کامل با هم یاد می گیریم.

 طرز تهیه اشکنه

مواد لازم برای اشکنه

پیاز ۱ عدد

تخم مرغ ۳ عدد

شنبلیله خشک ۱ قاشق غذاخوری

زردچوبه نصف قاشق مرباخوری

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

روغن به میزان لازم

آرد ۲ قاشق غذاخوری

 

ادامه مطلب در طرز تهیه اشکنه

 

طرز تهیه اشکنه
انتشار : ۱۴ فروردین ۱۳۹۸

برچسب های مهم

طرز تهیه بادام سوخته


امروز قصد داریم تا شما را با یک نوع شیرینی و طرز تهیه بادام سوخته آشنا کنیم تا بتوانید به راحتی آن را درست کرده و از آن لذت ببرید. همچنین این شیرینی فوق العاده ساده و مواد مورد نیاز کمی لازم دارد.

حتما بخوانید : طرز تهیه شیرینی لطیفه

مواد لازم برای بادام سوخته :

بادام نیم کیلو

شکر نیم کیلو

روغن مایع 1 قاشق غذاخوری

تا اینجا با مواد لازم برای درست کردن بادام سوخته آشنا شدیم و هر چه زودتر آنها را آماده کنید.

طرز تهیه بادام سوخته :

برای شروع کار ابتدا شکر را داخل یک طرف ریخته و روی حرارت می گذاریم و مرتب به هم می زنیم تا شکر آرام آرام آب شود و رنگ شکر کاملا طلایی شود.

سپس بادام ها را داخل شکر ریخته و کمی به هم می زنیم تا بادام ها به شکر آب شده آغشته شوند و همچنین کمی مادام ها حرارت ببینند.

بعد از انجام این کارها کف یک سینی فلزی را چرب کرده و به وسیله یک قاشق یکی یکی بادام ها را داخل سینی فلزی قرار می دهیم و می گذاریم تا به آرامی بادام ها سرد و خنک شوند و این کار باعث سفت شدن شکر و بادام می شود.

سپس به وسیله یک کاردک بادام ها را از سینی فلزی جدا کرده و نوش جان می کنیم.

در این بخش هم با طرز تهیه بادام سوخته که یک نوع شیرینی است و طرفداران خودش را دارد آشنا شدیم که خیلی سریع و راحت می توانید آن را درست کرده و در کنار خانواده خودتان از آن لذت ببرید.

 منبع : طرز تهیه بادام سوخته

طرز تهیه بادام سوخته
انتشار : ۷ فروردین ۱۳۹۸

برچسب های مهم


تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت محفوظ است.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما